10 MANIEREN OM EEN BRALETTE TE DRAGEN.

Leuke vernieuwende outfit ideeën zodat jij elke dag op een andere manier een bralette kan dragen. Bralettes zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Ze zijn comfortabel, sexy en vooral heel erg mooi.


1. Wear it under a boiler suit


Laat zien die mooie bralette! Draag je overall of jumpsuit open en verras iedereen met dat mooie kanten randje. Snel, makkelijk en super leuk. Jodi draagt hier een stoere, sexy look door de LIAM GREEN bralette te dragen onder een jumpsuit.


@jodirobinn

2. The oversized blazer look


Een super outfit voor naar een feestje. Spannend en netjes tegelijkertijd. Robina draagt de LIAM GREEN bralette met een blazer, jeans en stoere riem. Wat een super outfit!


@rubinabrouns


3. To hot for clothes today


Is het te warm voor een t-shirt? Draag je bralette als een zomers topje! Carmen draagt hier de LIAM BLACK bralette op een denim shorts in Kaapstad. Met sneakers eronder maakt ze de look sportief.


@Carmenveen


4. A white blouse is always a good idea


Draag een blouse met een paar knoopjes open en laat zien die bralette. Ik draag zelf het liefste de NOAH BLACK bralette. Ik kan deze combineren met eigenlijk al mijn kleding en ik vind het leuk om op deze manier een randje te laten zien.


5. Be a rebel and wear your lingerie as a bikini


Perfect om lekker over het strand te lopen en een bruin kleurtje te krijgen. Danielle is zo gek op haar LEV setje dat ze hem aan iedereen wilde laten zien op het strand in Thailand. Danielle draagt de LIAM BLACK bralette in combinatie met de DAVE THONG.


@Daniellecamille

6. Wear it under a mesh top


Een bralette ziet er super stijlvol uit onder een mesh top. Kom maar op met die sexy dinner look. Ik draag hier de NOAH SILVER bralette onder een glitter mesh top.
7. Wear it with a biker short


De Biker shorts. Niet meer weg te denken uit de Nederlandse modewereld. Valerie draagt hier onze LIAM BLACK bralette op een zwarte biker short tijdens haar vakantie op Bali. Dit is een comfortabele outfit goed geschikt voor de Balinese temperatuur.


@Valeriehevink
8. The Denim and leather look


Een leren jasje met stoere denim jeans is altijd een goed idee! Kicki draagt hier onze LIAM BLACK bralette.


@Kickiedeklijn


9. Show just a glimb


Je kan natuurlijk niet op elke gelegenheid je lingerie laten zien. Nina laat hier zien hoe een mooie bralette je ouftit helemaal afmaakt. Nina draagt hier onze favoriete LIAM RED bralettte in combinatie met een feestelijke glitter top en een stoere jeans.


@Ninavrieswijk


10. Wear it over a t-shirt


Last but not least. Een andere unieke manier om je bralette te dragen is over een t-shirt. Deze trend verscheen in 2018 en ik vind hem zo leuk! Draag bij voorkeur een zwarte bralette over een wit korte mouwen t-shirt. Ik draag hier de NOAH BLACK bralette.


Zoals je ziet zijn er veel verschillende manieren om een bralette te dragen en dit zijn ze nog lang niet allemaal! Een bralette is prachtig dus wees niet bang om ze te laten zien. Heb jij nog een leuk idee over hoe je een LEV bralette kan dragen? Laat hieronder een bericht achter.


Bedankt voor het lezen van de eerste LEV UNLIMITED blog en tot snel.


Liefs LEV

779 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven