LEUKE TIPS EN FEITJES OVER LINGERIE

Ik heb 10 leuke tips en feitjes op een rijtje gezet die allemaal over lingerie gaan! Wie weet staat er iets tussen wat je nog niet weet.


1. Een bh-band heeft rust nodig om te herstellen.

Vermijd het dragen van dezelfde bh meer dan twee dagen achter elkaar. Het elastiek van de band heeft tijd nodig om te herstellen. Op deze manier raakt de band niet permanent uitgerekt.


2. Hoe vaak moet je een bh wassen?

Je hoeft een bh na een dag dragen niet meteen te wassen. Op die manier verliest een bh snel zijn elasticiteit en dus zijn oorspronkelijke vorm. Het is het beste om een bh na drie of vier keer dragen te wassen. Dit geldt natuurlijk niet voor een sport bh, die kan je het beste na elke keer sporten wassen.

3. Sommige vrouwen schamen zich voor hun lingerie.

Gooi je verwassen, niet goed zittende, te grote en te kleine lingerie weg! Het is tijd voor een paar mooie nieuwe setjes!

4. Het dragen van mooie lingerie geeft je zelfvertrouwen.

Dit valt in dezelfde categorie als elke ochtend je bed opmaken. Als je de dag begint met een leuk lingeriesetje zal je je daardoor lekkerder voelen en meer zelfvertrouwen ervaren.

5. Gemiddeld dragen vrouwen in hun leven zes verschillende bh maten.

De cupmaat kan onder andere veranderen door hormonen, zwangerschap of gewichtsschommelingen.

6. Was je lingerie altijd in een waszakje!

Het wassen van lingerie in een waszakje wordt vaak vergeten. Ondergoed wat gemaakt is van kant is vaak kwetsbaar in de wasmachine en kan door een waszakje worden beschermd. Bovendien beschermt het waszakje de wasmachine tegen losgeraakte bh-beugels. Wanneer je de beha toch los in de wasmachine doet, kunnen die haakjes namelijk blijven hangen aan andere kledingstukken, en dat kan dan weer vervelende gaten opleveren. En de laatste was tip: Stop je lingerie nooit in de droger.

7. Nederlandse vrouwen hebben een gemiddelde cupmaat.

Engelse vrouwen hebben gemiddeld de grootste cupmaat en Japanse vrouwen de kleinste. De Nederlandse vrouwen zitten daar een beetje tussenin.

8. Voor 1800 droegen vrouwen helemaal geen ondergoed. WHAATTT???

Mannen dragen sinds 1600 al ondergoed en waren hiermee dus eerder dan vrouwen.

9. Tijdens nieuwjaar dragen Italiaanse vrouwen rode lingerie.

Volgens de Italianen brengt het dragen van rode lingerie geluk. Ik vind dit een erg leuke gewoonte en zit eraan te denken om dit aankomend nieuwjaar ook te doen. Wat vinden jullie?

10. Koop meerdere strings of broekjes bij een bh.

Op deze manier kan je vaker een matching set dragen!

Bedankt voor het lezen van de Lev Unlimited blog! Laat ons weten wat je ervan vindt in een reactie of like dit bericht.


Liefs, Lev


LEES OOK: 10 manieren om een bralette te dragen.


284 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven